Bøger om salg

Gode og særdeles brugbare fif

Guldkorn fra Rolf Høeghs Blog

Vil du gerne blive en endnu bedre sælger?

Selvfølgelig vil du dét.

Du vil nemlig gerne gøre dit job så godt som overhovedet muligt, og som minimum vil du gerne nå dine salgsmål hver eneste måned. Men hvordan bliver du en god sælger? Jo, det er såmænd her, jeg kommer ind i billedet. 

Jeg har mange års erfaring som sælger og bruger i dag en stor del af min tid på at give min erfaring videre til andre. Jeg holder blandt andet foredrag for sælgere både herhjemme og i udlandet, og derudover tilbyder jeg målrettet salgstræning tilpasset netop din branche. Det kan du læse meget mere om på fjerde sal her på siden. Ellers kan du her nedenfor læse lidt mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at blive en endnu bedre sælger.  

Er du allerede solgt? Så klik på knappen nedenfor, og lad mig hjælpe dig med at blive en succesfuld sælger. 

Hvordan bliver jeg en succesfuld sælger?

Der er mange forskellige tilgange til salg. Min overbevisning har altid været, at man som sælger indgår i en dialog med kunden. Det gælder ikke om at prakke kunden noget på gennem en længere salgstale, men derimod om at få stillet de rigtige spørgsmål og skabt den rette dialog. På den måde giver du ikke blot kunden lyst til at handle, men gør derimod, at kunden slet ikke kan lade være med at handle. 

Som sælger skal man altså sige meget mindre, end du måske går og tror. Salg handler om at stille gode spørgsmål og på den måde få åbnet op for en snak med kunden. På den måde bliver du en succesfuld sælger. 

Dét leder os videre til det næste spørgsmål… 

Hvad vil det sige at være en succesfuld sælger?

Som sælger i en virksomhed har du nogle salgsmål, du skal nå. Hver eneste måned er der en forventning om, at du sælger for så og så mange kroner og ører. Vil du være en succesfuld sælger, er første succeskriterie således, at du formår at skabe dialoger med kunderne, som gør det umuligt for dem ikke at handle med dig. På den måde når du dine fastdefinerede økonomiske mål.  

Du kan finpudse dine evner som sælger på forskellige måder – for eksempel gennem foredrag eller salgstræning sammen med mig. Du kan imidlertid også starte ud med at læse mine gratis gode råd om salg, som du finder på anden sal her på siden. 

På anden sal finder du min personlige blog.

Da jeg er svært begejstret for kunsten at sælge, finder du naturligvis mange indlæg omhandlende netop salg på bloggen.

Du kan imidlertid også finde indlæg om mange andre aspekter af livet, for det at være en succesfuld sælger handler ikke blot om cool cash. 

Hvis du vil være en succesfuld sælger og ikke ”blot” en sælger, der når sine salgsmål, er der nemlig meget mere og andet, der skal tænkes ind i ligningen, end bare at lære at stille de rigtige spørgsmål. At have succes handler ikke kun om at hente X antal kroner til virksomheden som sælger, men derimod om generelt at have et godt liv. Det hele hænger sammen og går op i en højere enhed. 

Tag elevatoren direkte til succes

Der er ingen grund til at tage den lange, stejle trappe til succes

– hverken som sælger eller i livet generelt. Her på siden kan du nemt tage elevatoren og få succes med lige netop dét, du gerne vil. 

Går du med en drøm om at gøre karriere som cirkusklovn eller badutspringer, kan jeg desværre ikke hjælpe dig så meget med at få succes på et karrieremæssigt plan.

Måske kan du stadig få glæde af mine inputs omkring livet, men klovne- og badutspringerbranchen er ganske enkelt ikke min spidskompetence sådan rent professionelt. 

Til gengæld ved jeg en ting eller to om at være sælger, og jeg deler hellere end gerne ud af mine erfaringer og mine gode tips og tricks. Gennem personlig sparring eller en anden form for forløb sammen med mig kan således hjælpe dig med at brillere som sælger.

Det lyder ikke så tosset endda, vel? 

Ring 4073 1800 – eller bliv ringet op af Rolf Høegh

Udfyld formularen forneden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.