fbpx

De to vigtigste bøger om salg, som enhver sælger bør læse

“En sælgers bekendelser” af Rolf Høegh

SOM TRYKT BOG – ELLER SOM E-BOG  Forær den til alle du kender som har kontakt med kunderne. Bogen er en personlig og ærlig skildring af, hvordan Rolf selv opnåede succes for sig selv,  sin familie og sine medarbejdere. I bogen får du svar svar på, hvordan du  opnår større succes, ikke kun som sælger – men også som menneske. Bogen handler nemlig ikke kun om salg – men giver mange gode eksempler  på, hvordan du også privat kan få et bedre og mere positivt liv. Det er umuligt at  bevare pessimismen efter at have læst Rolf Høeghs bog.

E-bogen kr. 199,- incl. moms (kr. 159,20 + moms)
Trykte udgave kr. 268,- incl. moms (214,40 + moms)
Kun for TRYKTE bøger: Der tillægges porto total kr.  32,- uanset hvor mange TRYKTE bøger du bestiller.
Ingen porto for e-bøger.
Skriv hvis du ønsker en personlig hilsen i Rolf Høeghs trykte bog til modtagerne, uanset hvor mange eller få bøger du bestiller.  

“En sælgers vej til succes” af Frank Bettger

Frank Bettgers succes fra 1947. I en tv-udsendelsen “Kunsten at sælge”, citerede Rolf Høegh ofte fra sin “bibel”, “En sælgers vej til succes”. Ifølge Rolf er bogen – selv om den er skrevet i 1947 – en som med stor glæde kan  bruges den dag i dag. Hver eneste idé som står i bogen kan bruges. Frank Bettger var i sandhed  foran for sin tid. Rolf og Frank har mange ting til fælles. Bl.a. har de begge vist,  at deres ideer fungerer. Og alle ideerne har de begge personligt gennemprøvet mange gange.

Prisen for den trykte udgave er kun kr. 268.- incl. moms (kr. 214,40 + moms) – Der tillægges porto total kr.  32,- uanset hvor mange bøger du bestiller.