Så lad mig hjælpe dig godt på vej.

Med sparring og træning målrettet dit job som netop kørende sælger kan du gøre det både sjovere og nemmere at nå dine salgsmål hver eneste måned. Det lyder ikke så dårligt endda, vel? 

Jeg yder målrettet salgstræning tilpasset lige netop dig, dit job og din virksomhed.
Det kan du læse meget mere om på fjerde sal. Du kan også læse videre her på siden, hvor jeg fortæller dig, hvorfor netop du bør prioritere at udvikle dig som kørende sælger

– med min hjælp.

Dette kan du forvente af et forløb med mig:

Er du allerede solgt? Så kan du booke dit kursus lige her nedenfor.

Kør dig direkte til salget med den rette salgstræning

Der er ikke meget, der er mere frustrerende end at køre forgæves. Det gælder i og for sig for enhver, men i særdeleshed for en kørende sælger. Derfor kan det også godt betale sig at gøre noget ud af at udvikle sine evner som kørende sælger. På den måde kan du spare dig selv for utallige kilometer og utallige ærgerlige øjeblikke. 

Jeg har mange års erfaring med salg og bruger i dag en stor del af min tid på at hjælpe andre med at blive bedre til at sælge – for eksempel som kørende sælgere. Har du brug for hjælp til at omvende et ”pænt nej tak” til et ”det vil vi gerne bede om!”, er du således landet det helt rigtige sted. 

Kontakt mig allerede i dag, hvis du gerne vil gøre dit job som kørende sælger endnu mere givende, sjovt og spændende. 

Er du som enhver anden kørende sælger?

Næppe, og det var faktisk også lidt et trickspørgsmål. Vi er nemlig alle forskellige som mennesker, og derfor er der heller ikke noget, der hedder ”at være som enhver anden kørende sælger”. Enhver, der arbejder som kørende sælger, er helt sin egen – også dig. Dette skal du naturligvis bruge til din fordel. Derfor skal du også tage udgangspunkt i dig selv, når du udvikler dine evner som sælger. Du skal have fokus på dine styrker og din måde at arbejde på. På den måde lykkes du med jobbet som kørende sælger. 

Når jeg hjælper dig med at blive en bedre sælger, gør jeg det ikke ud fra en formel eller et manuskript, jeg har liggende. Derimod tager jeg udgangspunkt i dig og den virksomhed, hvis produkter eller services du sælger. 

Du kan naturligvis få glæde af mine salgsfif ene mand, hvis du ønsker at styrke dine kompetencer som kørende sælger. Søger du salgstræning på vegne af en virksomhed, kan jeg imidlertid også sammensætte et forløb for hele staben af kørende sælgere. 

Vil du gerne rulle let og elegant fra salg til salg?

Så vil jeg i al beskedenhed foreslå dig at booke mig til at træne og coache dig som kørende sælger. På den måde kan du opleve at gøre jobbet endnu mere givende – akkurat som det skal være. 

Eftersom du er landet på min side, tillader jeg mig at antage, at du gerne vil forbedre dine færdigheder som kørende sælger, fordi du for eksempel har svært ved at nå dine salgsmål. Dette kan jeg hjælpe dig med at lave om på én gang for alle. 

Du kan se et samarbejde med mig lidt som en ”kørende sælger-uddannelse”, hvor du får finjusteret dine evner som kørende sælger, så det bliver legende let for dig at rulle fra salg til salg hver eneste måned. 

PS… hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang, kan du passende starte med at læse et par gode bøger om salgsteknik, inden dit kursus eller foredrag med mig løber af stablen. Du finder de to bedste bøger om salgsteknik og det at være sælger på stueetagen her på siden.

Bliv ringet op af Rolf Høegh

Udfyld formularen forneden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gode og særdeles brugbare fif

Guldkorn fra Rolf Høeghs Blog