Vil du gerne have verdens bedste salgsteknik?

Så er du simpelthen så heldig, at jeg er specialist i netop salg og hellere end gerne deler ud af min erfaring og mine tips og tricks. Det gør jeg blandt andet gennem foredrag, branchespecifik salgstræning og personlig sparring. 

Med den rette salgsteknik bliver det sjovere og nemmere for dig at sælge. Du lærer at gøre det umuligt for kunderne ikke at handle med dig, og på den måde kan du nemt lukke det ene salg efter det andet. Det lyder ikke så ringe endda, gør det vel? 

Stik imod hvad du måske går og tror, gælder det som sælger ikke om at komme med lange, flotte salgstaler og på den måde ”overtale” kunderne til at handle med dig.

Derimod gælder det om at få stillet gode spørgsmål og derved åbne op for en dialog med kunden. Det giver kunderne lyst til at handle med dig, og faktisk vil de nærmest ikke kunne lade være med at gennemføre et køb.

I stedet for at du skal forsøge at prakke kunderne noget på, vil de gladeligt selv tage initiativ til at handle med dig. Det gør dit job markant nemmere.

Lyder det interessant? Så lad mig hjælpe dig med at finpudse din salgsteknik. 

Hvad er god salgsteknik egentlig?

Der findes alverdens forskellige salgsmodeller og salgsteknikker. Måske har du hørt om eksempelvis EFU-modellen, AIDA-modellen og BALA-modellen. De er alle salgsmodeller, som har til formål at gøre det nemmere for dig at forstå din kunde og handle hensigtsmæssigt i forskellige salgssituationer – uanset hvad kunden siger. 

God salgsteknik handler netop om at forstå kunden.

Det handler om at indgå i en dialog med kunden og på den måde gøre det umuligt for kunden ikke at handle med dig. Uanset hvor på salgstrappen din kunde befinder sig, skal du kunne stille de rigtige spørgsmål, som giver vedkommende lyst til at tale mere med dig og i sidste ende foretage et køb. 

Uanset om du sværger til LAER-modellen, EFU-modellen eller en af de mange andre salgsmodeller, handler salg, ifølge mig, om dialog.

God salgsteknik er således god dialogteknik, og dét er noget af det, der er i fokus under et forløb om salgsteknik hos mig. Du lærer ganske enkelt at kommunikere med din kunde, hvilket med stor sandsynlighed resulterer i masser af sjove salg. 

Med god salgsteknik bliver sælgerjobbet:

Tag et kursus i salgsteknik, og bliv en endnu bedre sælger

Der findes et hav af forskellige salgsteknikker og salgsmodeller. Synes du derfor også, at det kan være svært at finde hoved og hale i? Det kan jeg godt forstå, men bare rolig, hjælpen er nær. Jeg hjælper dig nemlig hellere end gerne med at få verdens bedste salgsteknik igennem et salgsteknikkursus. 

Jeg tilbyder at holde kurser i salgsteknik for både enkeltpersoner og virksomheder. Skal hele staben af sælgere have opdateret salgsteknikken, kan jeg altså også klare det. Jeg holder foredrag om og underviser i salgsteknik, både herhjemme og i udlandet, og jeg kan helt sikkert også hjælpe dig og din virksomhed. 

Når jeg holder et kursus i salgsteknik, er det dog altid på eget ansvar. Der er nemlig en betydelig risiko for, at et salgsteknikkursus vil resultere i både en markant stigning i antal salg og et boost til virksomhedens videre udvikling. 

Tør du løbe risikoen for at løfte virksomheden til nye højder? Så finpuds jeres salgsteknikker med et af mine kurser eller foredrag. 

PS… hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang, kan du passende starte med at læse et par gode bøger om salgsteknik, inden dit kursus eller foredrag med mig løber af stablen. Du finder de to bedste bøger om salgsteknik og det at være sælger på stueetagen her på siden.

Bliv ringet op af Rolf Høegh

Udfyld formularen forneden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gode og særdeles brugbare fif

Guldkorn fra Rolf Høeghs Blog