Bliv en bedre sælger med hjælp fra Rolf Høegh

Et salgskursus giver dig de rette værktøjer til at blive en stjerne inden for salg og gang på gang ikke blot , men derimod overstige, dine salgsmål. På et salgskursus lærer du at gøre det umuligt for kunderne ikke at handle med dig, og dét gør dit job markant lettere – og sjovere.

Et kursus i salg er i høj grad et kursus i kommunikation.

Et kursus i salg er i høj grad et kursus i kommunikation.

At sælge handler nemlig – ifølge mig – om at indgå i en dialog med kunden. Det handler om at forstå kunden og at få stillet de rette spørgsmål på de rette tidspunkter.

Ved at åbne op for en dialog med kunden giver du vedkommende lyst til at handle med dig.

Efter at have været på et af mine salgskurser vil du altså ikke længere behøve febrilsk at forsøge at ”overtale” kunderne til at handle med dig. De vil gladeligt gøre det – endda på eget initiativ.

Lyder det interessant?

Det tænkte jeg nok, så hvorfor ikke bare booke et salgskursus med det samme? 

Salgskurser med ”Kongen af salg”

Det er naturligvis ikke mig selv, der har udnævnt mig til ”kongen af salg”. Nok fejler selvtilliden ikke noget, men der ér grænser. 

Til gengæld har Martin Thorborg – ja, ham den seje serieiværksætter – været så venlig at give mig den fornemme titel. Om du tager hans ord for gode varer eller ej, vil jeg lade være op til dig, men én ting tør jeg love dig: Jeg ved en ting eller to om salg. 

Jeg har mange års erfaring med salg, og i dag bruger jeg en stor del af min tid på at videregive denne erfaring til andre, der kan få glæde af den. Er det dig? 

Med mine salgskurser hjælper jeg sælgere i både ind- og udland med at nå deres fulde potentiale – og deres salgsmål. Et kursus i salg giver dig de rette værktøjer til nemt at kunne få salg efter salg igennem og gør det både sjovere og mere givende for dig at være sælger. Samtidig har jeg en ambition om, at du også udvikler dig personligt, når du deltager i et af mine salgskurser. 

Dette kan du forvente af et kursus med ”Kongen af salg”

Salgskurser for både enmandshære, startupvirksomheder og Fortune 500-firmaer

Uanset hvor megen erfaring du i forvejen har med salg, vil jeg vove den påstand, at du kan få noget ud af et salgskursus med mig. Uanset om du driver din egen virksomhed ene mand eller er en del af et større foretagende, kan jeg tilpasse et kursus i personligt salg til netop dig og din virksomhed. 

Når jeg afholder salgskurser, gør jeg det aldrig ud fra en fast drejebog. Derimod sørger jeg for at tilpasse salgskurset til den specifikke situation og den specifikke virksomhed. Selvom der er gode tommelfingerregler at gå ud fra inden for salg, gælder det nemlig, at ”den gode salgsteknik” afhænger af både sælgeren og produktet. Derfor sørger jeg også for at sammensætte mine salgskurser specifikt til de givne kunder. På den måde kan I effektivt nå jeres kunder. 

Foruden salgskurser tilbyder jeg også personlig sparring, hvilket kan være særligt relevant for dig, der driver din virksomhed ene mand og derfor mangler en at sparre med i hverdagen. Dét kan du naturligvis også gøre, selvom du sidder i en større virksomhed, så du skal ikke føle dig overset, hvis du sidder i et Fortune 500-firma. 

Det korte af det lange er, at du kan blive en bedre sælger og dermed løfte din virksomhed til nye højder med min hjælp. Det lyder ikke så tosset endda, gør det vel?

Bliv ringet op af Rolf Høegh

Udfyld formularen forneden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gode og særdeles brugbare fif

Guldkorn fra Rolf Høeghs Blog