Vil du gerne være en topsælger? Sælger uddannelse både online og offline!

Selvfølgelig vil du det! Heldigvis er du landet det helt rette sted, hvis målet netop er at blive en endnu bedre sælger. Jeg har nemlig beskæftiget mig med salg de sidste mange år og bruger i dag en stor del af min tid på at give min viden og erfaring videre til andre. Vil du gerne have en gennemført sælgeruddannelse, er jeg således den rette at gå til. 

Jeg tilbyder målrettet salgstræning i forretninger af alle størrelser, og hvad end du sidder i en enmandsvirksomhed eller i et større foretagende, kan du få branchetilpasset salgstræning hos mig. Det kan du se som en form for uddannelse som sælger i lige netop din virksomhed. 

En uddannelse i salg er en uddannelse i kommunikation

Måske er du så ufatteligt heldig, at du måned efter måned når dine salgsmål nærmest uden at arbejde for det. Det er dog højst usandsynligt (og desuden lyder det i bund og grund lidt halvkedeligt, hvis du spørger mig…). For at du konstant kan udvikle dig som sælger og blive bedre og bedre, så du kan blive ved med at nå dine mål, gælder det dels om at udfordre dig selv og dels om at investere i dine egne kompetencer. Det gør du for eksempel ved at tage en form for salgsuddannelse hos mig. 

For mig handler salg om kommunikation. Det handler om at få stillet de helt rigtige spørgsmål til dine kunder for derved at åbne op for en dialog. Det ultimative mål er, at denne dialog gør det umuligt for dine kunder ikke at handle med dig frem for at skulle overtale dem til at købe dit produkt eller din service. Salg handler altså ikke om lange, flotte salgstaler, og en salgssituation bør ikke være en monolog. Derimod skal du formå at få din kunde til at åbne op for derved effektivt at kunne sælge til vedkommende. 

Når du vælger at tage en form for sælgeruddannelse eller et salgskursus hos mig, er der i høj grad fokus på kommunikation. Du lærer at forstå din kunde og at stille de helt rigtige spørgsmål på de helt rigtige tidspunkter. På den måde bliver du en topsælger, og det vil du gerne være, ikke sandt? 

En salgsuddannelse tilpasset dig og din forretning

Når du tager en sælgeruddannelse hos mig, er forløbet tilpasset lige præcis dig. Jeg arbejder ikke ud fra et fast manuskript, der er mejslet i sten, men sørger derimod for at udarbejde en uddannelse i salg, som dels giver mening for dig som person og dels er tilpasset den virksomhed, du sidder i. På den måde får du mest muligt ud af din sælgeruddannelse – både personligt og forretningsmæssigt. 

Jeg har et ønske om, at du i løbet af en sælgeruddannelse hos mig ikke blot udvikler dig som sælger, men derimod også udvikler dig på et personligt plan. En god sælger formår at sætte sig i sin kundes sted og at skabe en personlig forbindelse. Derfor er det også alfa og omega, at du har dig selv med i din rolle som sælger. På den måde bliver sælgerrollen ikke blot en rolle, du påtager dig, men derimod en naturlig del af dig. 

Når du på den ene eller anden måde indgår i et forløb med mig, kan du være helt sikker på, at vi kommer til at fokusere på dine individuelle svagheder og styrker. Vi fokuserer på, hvordan du bliver en endnu bedre sælger. Det giver god mening, gør det ikke?  

Bliv ringet op af Rolf Høegh

Udfyld formularen forneden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Gode og særdeles brugbare fif

Guldkorn fra Rolf Høeghs Blog